4 års garanti

4 års garanti

Udvalgte produkter på euronics.dk er med 4 års garanti. Dette er med til at tilsikre din sikkerhed ved et køb hos os. Desuden står vi inde for de produkter, vi sælger, og vi vil gerne sikre dig en god oplevelse både før, under og efter din handel med os.

Når du har købt en vare med 4 års garanti, så får du dit garantibevis ved at udfylde nedenstående formular. Når du skal vælge El-Salgsforhandler i formularen nedenfor, er forhandlerne sorteret efter postnummer, hvor det laveste postnummer kommer først. Når du har udfyldt alle felter og klikket OK, vil garantibeviset blive fremsendt til dig i PDF-format til den angivne e-mailadresse.

Husk det er vigtigt at gemme kvitteringen sammen med garantibeviset, da du kun kan gøre brug af garantien ved fremvisning af kvittering sammen med garantibeviset.


Ja tak – tilmeld mig Euronics nyhedsbrev. Jeg accepterer samtidig betingelserne for modtagelse af nyhedsbreve.

Læs mere om vores 4 års garanti her.

Hov - Det lader til, at det modelnummer du har indtastet ikke er dækket under 4 års garanti.

Har du spørgsmål til dette, så kontakt venligst kundeservice på 70 20 11 21

Hov – vi genkender ikke de indtastede data. Venligst ret i de markerede felter.

Har du spørgsmål, så kontakt venligst kundeservice på 70 20 11 21.

Denne service er i øjeblikket ikke tilgængelig.

Prøv venligst igen senere eller kontakt vores kundeservice på telefon 70 20 11 21.

Den indtastede email-adresse er ikke gyldig.

Har du spørgsmål, så kontakt venligst kundeservice på 70 20 11 22

Betingelser for konkurrencen og dit samtykke til at modtage markedsføring

 
Ved at udfylde felterne med dine kontaktoplysninger tilmelder du dig konkurrencen og du giver samtidig samtykke til modtagelse af markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve fra A/S El-Salg og euronics.dk ApS og disse virksomheders koncernforbundne selskaber. Du kan her læse mere om betingelserne for konkurrencen og dit samtykke til modtagelse af markedsføring.
 
Se vores afsluttede konkurrencer her
 
 

1. Nærmere omkring betingelserne for samtykket

Samtykket til at modtage markedsføring omfatter modtagelse af bl.a. nyhedsbreve fra A/S El-Salg og euronics.dk ApS samt disse virksomheders koncernforbundne selskaber, indeholdende tilbud, reklame, nyheder og oplysninger vedrørende hårde hvidevarer, el-artikler, belysning og forbrugerelektronik.
 
Nyhedsbrevene/markedsføringen vil blive sendt ud pr. e-mail og/eller som SMS. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. 2-6 gange månedligt. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til afmeld@el-salg.dk eller ved at følge den vejledning for framelding, der fremgår af nyhedsbrevet.
 
Dit samtykke til at modtage markedsføring gælder for markedsføring udsendt af A/S El-Salg og euronics.dk ApS. Herudover gælder dit samtykke også for modtagelse af markedsføring udsendt af A/S El-Salg og euronics.dk ApS’ koncernforbundne selskaber. Dine kontaktoplysninger kan derfor blive videresendt til vores koncernforbundne selskaber til brug for deres udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring til dig indeholdende tilbud, reklame nyheder og oplysninger vedrørende hårde hvidevarer, el-artikler, belysning og forbrugerelektronik.
 
 

2. Nærmere omkring betingelserne for konkurrencen

Konkurrencen er opdelt i enkelte ”månedskonkurrencer”, der hver løber i en måned (startende den 1. i hver måned og sluttende den sidste dag i måneden).
 
Vinderne udvælges ved lodtrækning blandt de indkomne tilmeldinger. Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i konkurrencerne hver måned. Præmierne kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer, og da varen leveres som en gratis præmie frafalder reklamationsretten.
 
 
Umiddelbart efter udløbet af den enkelte månedskonkurrence, vil navnet på vinderen af månedskonkurrencen blive offentliggjort på vores hjemmeside under ”konkurrencer”. Vinderen får også direkte besked via den angivne e-mailadresse. 
 
El-Salg sender en mail til den heldige vinder, som herefter sender sin private adresse til El-Salg. Præmien sendes med posten. Bliver du udtrukket som den heldige vinder, men ikke reagerer indenfor 7 dage (1 uge) fra den dato, hvor El-Salg har sendt mail til dig med information om, at du har vundet, vil der blive trukket en ny vinder.
 
Du kan også deltage i konkurrencen/lodtrækningen uden at tilmelde dig nyhedsbrevet. Send i stedet dit svar til marketing@euronics.dk.
 
 

3. Konkurrencebetingelser for Facebook

1. Det er ikke nødvendigt at foretage nogen form for køb, for deltagelse i konkurrencerne
 
2. Udbyderen af konkurrencerne er A/S El-Salg, Niels Bohrs vej 33B, 8660 Skanderborg
 
3. Konkurrencens gyldighedsperiode samt ophør vil være oplyst i opslaget
 
4. Præmier kan ikke ombyttes til kontanter og er ikke omfattet af reklamationsretten eller garanti
 
5. Deltagelse kan ske for alle bosiddende i Danmark, bortset fra medarbejdere i virksomheder forbundet med A/S El-Salg
 
6. Deltagelse sker ved afgivelse af SYNES GODT OM eller KOMMENTAR på opslag
 
7. El-Salg afholder lovpligtige præmieafgifter til staten for præmier af værdi over kr. 200,- inkl. moms.
 
8. Brug af falske personoplysninger resulterer i diskvalifikation
 
9. Vinderen kontaktes direkte på Facebook og har 7 dage til at vende tilbage med adresseoplysninger, for at præmien kan sendes
 
10. Præmier afsendes hurtigst muligt direkte til vinderen
 
11. A/S El-Salg forbeholder sig retten til at udskifte præmien til et andet produkt med samme værdi eller højere, i tilfælde af problemer med levering o.lign. af den valgte præmie
 
12. Vinderen offentliggøres på El-Salg’s Facebook-side samt bliver kontaktet direkte
 
13. Vinderen afgiver tilladelse til, at El-Salg må bruge navn i vinder-annoncering
 
14. El-Salg forbeholder sig altid retten til at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen
 
15. Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook.
 

4. Persondata

El-Salg og euronics.dk vil til enhver tid behandle dine personlige oplysninger i henhold til dansk lov om persondata.
Vi henviser til vores persondatapolitik, som kan læses HER
 
Gå til kurv