Om euronics

Om euronics

Euronics er en af Europas største elektronikkæder med omkring 11.000 butikker fordelt i 31 lande rundt om i Europa.
 
Det er den danske kæde A/S El-Salg, der har fået retten til at åbne online shoppen euronics.dk samt butikker i Euronics-navnet på det danske marked. A/S El-Salg har siden 2006 været medlem af Euronics indkøbsfælleskab. Den første Euronics butik i Danmark åbnede i november 2014 i Ikast, og sidenhen er det blevet til mange flere butikker placeret rundt om i landet.
 
På euronics.dk finder du et stort udvalg af elektronikvarer til skarpe priser. Det er desuden vigtigt for os, at du har en god oplevelse, når du handler på nettet med os. Hvis du har spørgsmål eller lignende, skal du ikke tøve med at kontakte vores dygtige personale på 70 20 11 21.
 
Hos Euronics forhandler vi i vores fysiske butikker et stort udvalg af varer indenfor hvidevarer, små el-apparater, TV, lyd, mobiltelefoni, computer, foto mm. . Selvom vi er en del af en stor kæde, er det vores mål at alle butikker har en lokal tilstedeværelse, hvor tæt kundekontakt og god service vægtes højt. Du vil altid kunne få kompetent rådgivning af fagfolk i butikkerne, skulle du ønske det. For os er det vigtigt, at du som kunde kan drage nytte af, at Euronics butikkerne er en del af et stort indkøbsfællesskab, hvilket for eksempel sikrer at priserne altid vil være særdeles konkurrencedygtige.
 
Udover det, at vi tilbyder et stort udvalg af produkter til billige priser, så tilbyder vi også forskellige former for serviceydelser. Du kan for eksempel bestille installatørydelser, hvor en af vores autoriserede elektrikere kommer ud og installerer og monterer din nyindkøbte vare for dig. Du har også mulighed for at vælge i mellem forskellige finansieringsløsninger, så du kan betale på den måde, der passer dig bedst. Hør mere om muligheder for dette i din lokale butik, som du finder her
 
Ønsker du at kontakte Euronics hovedkontor er adressen:
 
euronics.dk
Niels Bohrs Vej 33B
Stilling
8660 Skanderborg
 
Tlf.: 70 20 11 21
CVR.NR: 28 88 60 47
Gå til kurv