Synology DiskStation DS3617xs 12 x Total Bays SAN/NAS Storag

20500223304
Synology

Specifikationer:

  • Mærke: Synology
  • Produktbeskrivelse: Synology Disk Station DS3617xs - NAS-server - 0 GB
  • Enhedstype: NAS-server
  • Vært Tilslutning: Gigabit Ethernet
  • Totale lagringskapacitet: 0 GB
Leveringstilvalg
0,-
Udsolgt - kontakt kundeservice Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Udstyret med en Intel Xeon-D quad-core processor, leverer DS3617xs overvældende ydeevne med over 2.358 MB/sek læsning med en RAID 5 konfiguration med mulighed for at aktivere 10GbE og Link Aggregation. Udstyret med 16GB DDR4 ECC RAM fra starten (kan opgraderes til 48GB), sikrer det datapræcision, når høj-værdi data og betydningsfulde opgaver håndteres.

I tillæg til de fire indbyggede gigabit-porte, kommer DS3617xs med et PCIe 3.0 x8 drev til at understøtte et valgfri 10GbE Network Interface Card (NIC), der maksimerer båndbredden og kan klare kravene til høj ydeevne i forbindelse med data intensive programmer.

DS3617xs kommer med omfattende redundansmekanismer for at sikre sammenhæng i virksomheden. Fire indbyggede LAN-porte med failover giver en pålidelig redundans i tilfælde af uventede netværksnedbrud. Det højt pålidelige systemdesign, inklusive CPU-køleribber uden blæser og passiv kølingsteknologi, forhindrer nedbrud af enkelte afsnit.

Synology DiskStation Manager (DSM) er et strømlinet, browser-baseret operativsystem, der kører på alle DiskStation og RackStation, og som gør det så let som ingenting at styre din Synology NAS. Med sin intuitive brugerflade gør DSM det smartere og hurtigere at få adgang til og dele dine data. Synology's Package Center giver dig mulighed for at downloade og installere nyttige add-on pakker, der er specielt designet til individuelle eller business-behov, hvilket betyder, at du kan nyde mere underholdning i dit liv, eller bedre produktivitet på arbejdet.

Med understøttelsen af Windows AD, LDAP og Domain Trust, muliggør DS3617xs problemfri kontointegration. User Home-featuren kan automatisk oprette en "home"-mappe til hver bruger, for at minimere administratorens arbejde med konstant at skulle oprette "home"-mapper til alle konti. Windows ACL support på DS3617xs tillader it-administratorer at finindstille adgangsrettighederne, og opsætte adgangsprivilegier til filer og mapper på DS3617xs, via den velkendte Windows brugerflade. DS3617xs kan med sin kompatibilitet med førende protokoller eliminere serverkonfiguration, og øge it-administratorers effektivitet.

Når der håndteres store mængder data, har virksomheder behov for en løsning, der tilbyder pålidelig sikkerhedskopiering og forhindrer ødelæggelse af filer. Med understøttelse af den næste generations Btrfs filsystem sikrer DS3617xs, at information lagres med en høj grad af dataintegritet, samtidig med at den giver fleksible og effektive dataværktøjer.

DS3617xs tilbyder strømlinede lagerløsninger til virtualiseringsmiljøer, inkl. VMware, Citrix and Microsoft Hyper-V. Med integration af VMware vSphere & VAAI afhjælper DS3617xs specifikke lagerløsninger, og optimerer computerkraft i VMware-miljøer. Understøttelse af Windows ODX øger hastigheden af datamanipulation i og med at datatransporten lægges et andet sted. iSCSI gør det muligt for SMB-brugere at konsolidere datalagring på datacenter lager-arrays, mens hosts holdes i en illusion om lokalt tilsluttede drev.

DS3617xs gør det muligt for virksomheder billigt at administrere multiprotokol-data, ved at integrere filniveau (NAS) og blokniveau (SAN) i et enkelt lagersystem. Filer kan problemfrit deles på tværs af Windows, Mac og Linux platforme, med omfattende support for netværksprotokoller (CIFS/SMB, AFP og NFS). DS3617xs er en rentabel iSCSI-løsning, der tillader større virksomheder at konsolidere lagring i store datacenterlagerløsninger. Med thin provisioning tilgængelig for iSCSI LUN på filniveau, kan du maksimere lageranvendelse ved at overabonnere dataprovision og øge lagerpladsen efterhånden som det bliver nødvendigt.

DS3617xs gør det lettere at flytte og kopiere data i et virtualiseret miljø med disse features - LUN Snapshot, kloning og replikation. Synology LUN Clone og LUN Snapshot optager kun 1/1000 af den oprindelige plads, hvilket i højeste grad udnytter brug af lagerpladsen. Derudover lader Synology's LUN Snapshot dig oprette op til 256 øjebliksbilleder per LUN ved at anvende tidspunkts-teknologi uden, at det har indflydelse på systemets ydeevne. Med bedre support til servere under VMware vSphere eller i Windowsmiljøet, kan it-chefer forvente garanteret VM statusintegritet og datakonsistens på højeste niveau.

For virksomheder med mere end én Synology NAS server, tilbyder CMS fleksibilitet og bekvemmelighed for it-administratorer, så de kan administrere dem alle fra ét enkelt knudepunkt. Gennem et enkelt interface kan du opnå et tydeligt overblik over ressourceforbrug og journaler, hvilket hjælper dig med øjeblikkeligt at identificere et problem. Via gruppeopsætningspolitikken kan CMS tilbyde dig langt mere i din hverdag. Når en NAS bliver del af en gruppe, vil den automatisk tilpasse sig opsætningsbetingelserne og opføre sig som tiltænkt uden ekstra konfiguration.

Med omfattende cloud-løsninger giver DS3617xs dig mulighed for nemt at oprette din egen private sky. Cloud Station er den perfekte pakke til at synkronisere filer på tværs af flere enheder. Filer kan redigeres offline og senere synkroniseres til Cloud Station, der beholder op til 32 tidligere versioner, hvilket giver dig mulighed for at genoprette en fil til en tidligere version, eller gendanne slettede filer. Med den mobile app DS cloud bliver alle ændringer af en fil automatisk synkroniseret til din smartphone eller tablet. Virksomheder med mange filialer kan udnytte Synology's 2-vejs synkronisering mellem forskellige DiskStations for at sikre, at medarbejderne de forskellige steder kan dele de samme oplysninger i real-tid. IT-administratorer kan håndplukke individuelle mapper, som de vil synkronisere til forskellige enheder, manuelt eller automatisk baseret på filformat og -størrelse. Mapper, der synkroniseres med Cloud Station, kan krypteres med DSM - ingen vil være i stand til at få adgang til indholdet uden din private nøgle.

Uafbrudt tilgængelighed er et afgørende mål for alle virksomheder. DS3617xs tilbyder Synology High Availability (SHA) teknologi, som kombinerer en aktiv og en passiv server i et yderst tilgængeligt cluster, hvor den sidste altid spejler den forrige. Delt mappesynkronisering kan reproducere data til en anden Synology NAS på et fjernt sted i realtid, og giver din virksomhed Recovery Time Objective (RTO) med henblik på hurtigt hjælp i katastrofesituationer. Med flere LAN-porte sikrer DS3617xs også redundans i tilfælde af uventet nedbrud på netværket.

DS3617xs tilbyder avancerede sikkerheds-forholdsregler til at beskytte dig imod mulige sikkerhedshuller. Security Advisor analyserer systemindstillinger, kodeords styrke, netværkspræferencer og fjerner al kendt malware. AppArmor blokerer ondsindede programmer fra at få uautoriseret adgang til systemressourcer. Tilpas tillidsniveauet i Package Center for at forhindre, at der ikke installeres pakker fra kilder, som du ikke har tillid til, og beskyt dermed din NAS mod ukendte eller forfalskede filer. Derudover giver DS3617xs andre sikkerheds-add-ons, såsom AES-kryptering, 2-trins verificering, IP-blokering og tilladt liste, antiviruspakker, firewall og forhindring af Dos-angreb.

Specifikationer

Generelt
Type RAID SATA 6Gb/s - RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD, 5 hot spare, 6 hot spare, 10 hot reserve, 1 hot spare
Enhedstype NAS-server
Processor 1 x Intel Xeon D-1527 2.2 GHz (Quad-Core)
Dimensioner (B x D x H) 30 cm x 34 cm x 27 cm
Produktbeskrivelse Synology Disk Station DS3617xs - NAS-server - 0 GB
Maks. antal understøttet 120 TB
Installeret udstyr/antal moduler 0 (installeret) / 12 (maks.)
Vært Tilslutning Gigabit Ethernet
Totale lagringskapacitet 0 GB
Mærke Synology
Effekt AC 120/230 V (50/60 Hz)
RAM 16 GB
Vægt 9.8 kg
Netværk 10Mb LAN, 100Mb LAN, GigE
Service & Support 5 års garanti

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
 

Gå til kurv