Philips GC362/80

02100321020
Philips

Tøjsteamer

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 1300 W
  • Volumen for vandbeholder: 70 ml
  • 6.9 bar: 24 g/min, konstant damp
  • Rengøringsmetode: Damp
  • Farve: Sort
Leveringstilvalg
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Steamer GC362/80 fra Philips


Med Philips Steam & Go dampmaskine kan du friske din garderobe op og forlænge dit tøjs levetid. Damp alt fra sarte silketøjstykker til kashmirtrøjer, uldfrakker og gardiner uden at du behøver at trække strygebrættet frem eller risikere at brænde dig. Takket være den opvarmede steamerplade kan du trykke steameren direkte mod tøjet og fjerne folder lettere. Du kan også dampe både horisontalt og vertikalt. Det kompakte design og den varmebeskyttende stofpose gør steameren perfekt til weekend- eller forretningsrejser.

Lodret og vandret dampning
Denne steamer kan bruges både lodret og vandret, hvilket gør det lettere at nå alle steder og opnå bedre resultater. Steameren er fleksibel at bruge, og den kraftige damp fjerner effektivt rynker og folder - selv på svært tilgængelige områder som manchetter og kraver.

Konstant dampeffekt
Den mængde damp, som dampmaskinen producerer, bestemmer, hvor kraftig den er. Jo højere dampydelse, jo hurtigere og bedre resultater. Denne steamer har en konstant dampydelse på 24 g/min.

Opvarmet dampskål
Takket være den opvarmede steamerplade med SmartFlow-teknologi kan du presse steameren mod tøjet og få et endnu bedre resultat. Varmepladen opretholder en optimal temperatur, hvilket gør den sikker på alle materialer og forhindrer våde pletter på tøjet.

Varmebeskyttende handske og børste til tilbehør
Med den varmebeskyttende handske kan du være sikker på, at du aldrig bliver brændt af den varme damp, mens du damper. Ved at bruge tilbehørspenslen på tykkere beklædningsgenstande som f.eks. jakker og frakker kan dampen lettere trænge igennem stoffets fibre, hvilket giver en jævn og fin finish. Tilbehørsbørsten er også perfekt til at friske tykkere gardiner op.

Sikker på sarte tekstiler
Steameren kan bruges til alle stoffer og er perfekt til svært børstelige og sarte materialer som kashmir og silke. Den opvarmede dampplade kan trykkes sikkert mod tøjet uden risiko for forbrændinger.

Der er ikke brug for strygebræt
Med en steamer behøver du ikke at slæbe rundt på et strygebræt. I stedet kan du hurtigt og nemt dampe direkte på bøjlen.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Volumen for vandbeholder 70 ml
Produkttype Steamer
Rengøringsmetode Damp
6.9 bar 24 g/min, konstant damp
Mærke Philips
Effekt Watt 1300 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
 

Gå til kurv