Vægure

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Filtrer efter:

Ryd alle

Braun BNC006RC

  • Braun Radiostyret vægur
  • Diameter: Ø20 cm
  • LCD sekunder / datovisning
  • Letaflæseligt
  • Incl. batteri
499,-
Leveringstid: Levering 1-4 hverdage

Tilbudsavis

Styrtende gode tilbud! Ved aktuel tilbudsavis kan du se tilbuddene her.

Hent avisen

Find dit nye vægur euronics.dk

Find dit nye vægur på euronics.dk

Det er altid rart at komme se klokken og følge med i tiden uanset hvor i sit hjem, man befinder sig. Vi synes vi i hvert fald hos euronics.dk. Vi har derfor gjort det muligt for dig at finde og købe et nyt vægur i vores webshop. Vægurene er fremstillet i forskellige designs og med brugervenlige funktioner, hvilket betyder, at tallene og viserne er nemme at aflæse.

Gode kvalitetsprodukter til skarpe priser

Alle de produkter, der er at finde i vores sortiment, er af en høj og god kvalitet. Vi sætter en dyd i at kunne præsentere vores kunder for kvalitetsprodukter, og på lige netop dette punkt har vi ikke i sinde at få på kompromis. Vi kan stå hundrede procent inden for vores produkter, som er nøje udvalgt og produceret af troværdige leverandører, der er til at stole på.

En uovertruffen kundeservice

Foruden den gode kvalitet er vi stolte af vores kundeservice, som vi hele tiden forsøger at optimere og forbedre, så vores kunder får de bedste betingelser og vilkår at handle under. Vi har altid vores kunder i fokus, og vores mål er at gøre deres handelsoplevelse på euronics.dk så behagelig og positiv som overhovedet mulig.

Altid gratis levering til hele landet

En del af handelsbetingelserne og –vilkårene består af en gratis levering til kantsten på alle de ordre, du aflægger hos os. Den gratis levering betyder, at du kan regne med den anførte pris på den pågældende vare og ikke skal bekymre dig om yderligere leveringsomkostninger, når du vælger at trykke køb. Vi leverer til hele landet.