Strygemaskiner

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Filtrer efter:

Ryd alle
Min: 9988,- Max: 10545,-
kr.9988 kr.10545

Miele B990

  • Mærke: Miele
9988,-
Leveringstid: På eksternt lager, levering 2-4 hverdage

Miele B995

  • Mærke: Miele
10545,-
Leveringstid: På lager, levering 2-4 hverdage

Tilbudsavis

Styrtende gode tilbud! Ved aktuel tilbudsavis kan du se tilbuddene her.

Hent avisen

Køb strygemaskiner til lave priser på euronics.dk

Få hjælp til strygning af store genstande

Det kan ofte være lidt af en vanskelig kamp at stryge for eksempel duge og sengetøj med videre. Hvis du også oplever problemer med strygningen af store genstande, har vi på euonics.dk har vi løsningen på dine problemer. En strygemaskine er i disse tilfælde en perfekt og essentiel maskine, som kan foretage strygningen hurtigt, nemt og ubesværet.

Altid god kvalitet til skarpe priser

Som kunde og handlende hos os er du altid garanteret gode og fordelagtige priser, som endvidere befinder sig blandt de billigste på markedet. Vi er sikre på dette, da vi holder os opdateret på vores konkurrenter og det øvrige marked, hvorfor vi kan tilbyde dig konkurrencedygtige priser. Priserne er desuden inddelt i forskellige niveauer, så der er noget at finde for enhver smag.

Få 4 års garanti på udvalgte produkter

På udvalgte produkter i vores sortiment ydes der en garanti på hele 4 år. Produkterne er markeret med et lille 4 års garanti-logo og er derfor nemme at genkende, hvis du ønsker produkter, der er indbefattet heraf. Garantien er et signal om, at vi ønsker at samarbejde med troværdige producenter og leverandører, som er til at stole på, og hvis produkter vi kan stå hundrede procent indenfor.

Find os 25 steder i hele landet

Udover vores online webshop har vi 25 fysiske butikker, som er placeret rundt omkring i hele landet. I butikkerne har du mulighed for at se produkterne i virkeligheden, før du foretager dit endelige valg, og du kan endvidere få en personlig snak med én af de dygtige og kompetente medarbejdere, som altid er klar med en hjælpende hånd.