Nespresso

Nespresso er ét af verdens stærkeste kaffebrands

Nespresso er en del af den schweiziske fødevarekoncern, Nestlé, og startede tilbage i 1986 med en idé om, at alle skal have mulighed for at lave sig en kop perfekt espressokaffe som en ægte, professionel barista. Forbrugerne kan gøre dette ved hjælp af Nespressos portionsbaserede kaffe, som kommer i kapsler og findes i mange forskellige smagsvarianter. Du kan således lave lige netop dén kop kaffe, du synes allerbedst om.

Verden over drikkes der hvert minut over 12.00 kopper Nespressokaffe, hvilket uden tvivl siger noget om virksomhedens succes. Kaffen er ligeledes yderst populær i Danmark, som er et af de lande, hvor virksomheden oplever den største vækst. Nespresso må derfor siges at have vundet danskernes hjerte med deres kvalitetsmaskiner og –kaffe, som kan være medvirkende til at bringe den velkendte caféstemning ind i danskernes eget hjem og give dem en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige.

Hos Euronics vil vi gerne være behjælpelig med at bringe denne stemning hjem til vores kunder, og vi har derfor samlet et udvalg af Nespressos store sortiment i vores webshop og i vores fysiske butikker landet over. Du kan hermed finde den kaffemaskine til kapsler, der passer til dine individuelle ønsker og behov.

Bæredygtighed er kernen i Nespressos arbejde

Med den såkaldte ”The Positive Cup” har Nespresso en vision om at skabe en kop kaffe, som har positiv indflydelse på verden. Virksomheden er meget ambitiøs og bestræber sig på at være frontløber i branchen og skabe en bæredygtig fremtid for kaffe på verdensplan.

Den bæredygtige vision giver sig blandt andet til kende i deres fokus på genanvendelighed. Nespresso vil i den forbindelse genanvende aluminiummet fra brugte kapsler, der er indsamlet fra både virksomheder og private, til produktionen af nye kapsler. Virksomheden har omkring 14.000 indsamlingspunkter til kapsler i hele verden, hvor de brugte kapsler kan afleveres.

Nespressos kaffe- og kapselmaskiner har et tidsløst og innovativt design og er fremstillet til at kunne frembringe de fine aromaer og smagsvarianter i kapslerne. Maskiner har en avanceret teknologi og er udstyret med en række smarte og brugervenlige funktioner, som gør den nem at anvende. Kaffemaskinerne vil således kunne passe ind i langt de fleste hjem, hvor den tilmed kan være med til at sætte et flot præg på din indretning.

Find din nye kaffemaskine lige her

Hos os finder du blandt andre Nepresso Inissia med hvilken du kan brygge en både velsmagende og –duftende kop kaffe på alle tider af døgnet. Kaffemaskine har en indbygget slukfunktion, som træder i kraft efter ni minutter. Du får således en god og energibesparende maskine. Når du har valgt den ønskede smagsvariant, vil din kaffe være klar efter 25 sekunder, hvorefter kapslen automatisk ryger ned i beholderen til brugte kapsler, hvor der er plads til 11. Den medfølgende vandbeholder kan rumme 0,7 liter.

En Nespresso kaffemaskine er en rigtig god investering, og du er garanteret, at du altid kan give dig selv og dine gæster en unik kaffeoplevelse.