Minikøkken

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Gorenje MK100S-L4T-1

  • Mærke: Gorenje
  • Produkt Højde (cm): 87,5
  • Produkt Bredde (cm): 100
  • Kapacitet Netto Køl (Ltr): 118
  • Antal kogefelter: 2
7195,-
Leveringstid: På eksternt lager, levering 1-3 hverdage

Gorenje MK100S-R4T-1

  • Mærke: Gorenje
  • Produkt Højde (cm): 87,5
  • Produkt Bredde (cm): 100
  • Kapacitet Netto Køl (Ltr): 118
  • Antal kogefelter: 2
7195,-
Leveringstid: På eksternt lager, levering 1-3 hverdage

Tilbudsavis

Styrtende gode tilbud! Ved aktuel tilbudsavis kan du se tilbuddene her.

Hent avisen

Find et smart og funktionelt minikøkken

Et minikøkken er en perfekt løsning og investering, hvis du er begrænset af plads og har brug for at have mange funktioner samlet på ét sted. I et minikøkken får du således både håndvask, kogeplader og køleskab i ét samlet produkt, hvilket må siges at være særdeles anvendeligt og brugervenligt. Et minikøkken vil eksempelvis være essentielt i et 1-værelses lejlighed eller lignende, hvor pladsen er trang. Fælles for vores minikøkkener er, at de er fremstillet og produceret af troværdige leverandører, som er kendte for deres høje kvalitet, hvilket er yderst vigtigt for os. Det betyder nemlig, at du som kunde kan have glæde af dit produkt i mange år fremadrettet.

Gode og skarpe tilbud og priser

Når du handler hos os, kan du altid være sikker på, at priserne er gode og fordelagtige. Vi bestræber os altid på at kunne tilbyde vores kunder for de bedst tænkelige priser, så du som kunde får noget for pengene og føler, at du gør en god handel. For at gøre det overskueligt har vi på i vores webshop inddelt vores priser i forskellige niveauer og klasser, så du som kunde selv kan indstille det interval, du ønsker at få fremvist produkt i. På den måde er du sikker på at finde et produkt, der passer til dit budget uden at skulle gå på kompromis.

Altid gode råd og kyndig vejledning

Hvis du undervejs i din beslutnings- og købsproces bliver i tvivl om noget eller støder på uafklarede spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os på enten mail eller telefon. Du vil her blive mødt af én af vores dygtige og kompetente medarbejdere, som altid sidder klar med en hjælpende hånd. Vores medarbejdere vil til enhver tid forsøge at guide og hjælpe dig videre på bedst mulig vis, og efter en snak med os bliver det forhåbentlig nemmere for dig at træffe den endelig beslutning. Vi ønsker nemlig, at du som kunde ender op med det helt rigtige produkt første gang.

Få tilsendt de bedste og nyeste tilbud

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du vores bedste og nyeste tilbud sendt direkte til din mail på månedlig basis. Foruden gode tilbud får du tilmed tips og tricks af forskellige art. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du desuden automatisk med i alle de konkurrence, vi løbende afholder. Hér er der altid gode præmier på højkant, som du næppe vil gå glip af. Vi sørger for at tilmelde dig, så du slipper for besværet.