Miele

Gode grunde til at vælge produkter fra Miele

Miele har siden sin grundlæggelse i 1899 arbejdet efter mottoet ”Immer besser”. De to grundlæggere, Carl Miele og Reinhard Zinkann trykte mottoet på deres første maskiner, og det er stadig kendetegnende for virksomheden den dag i dag. Med mottoet ønsker Miele at signalere, at de altid gør alt, hvad de kan for at bedre end deres konkurrenter. Samtidig ønsker de at forbedre og optimere sig selv og sine produkter, så de bliver endnu bedre, end de allerede er. For kunderne betyder det, at de altid er garanteret de bedste husholdningsprodukter på markedet.

Der er flere gode grunde til, at du med al sandsynlighed ikke vil fortryde, hvis du køber et produkt fra Miele. Virksomheden er først og fremmest særdeles troværdig og leverer produkter af høj kvalitet. Som de eneste tester de deres produkter for en levetid på 20 år, hvorfor du er sikret en lang holdbarhed. Herudover gør Miele brug af en avanceret teknik med innovative funktioner, som betyder, at du kan opnå de bedste resultater med et minimalt energiforbrug i både køkkenet, ved tøjvask og under støvsugning. Virksomheden er endvidere kendte for deres store komfort og brugervenlighed, som gør de forskellige produkter nemme at betjene. I den forbindelse er flere af produkterne eksempelvis udstyret med automatik-programmer, der så at sige gør arbejdet for dig og foretager de nødvendige indstillinger.

Gør støvsugningen til en leg med en Miele støvsuger

I Mieles store sortiment finder du et væld af forskellige produkter, som kan bruges i din husholdning og gøre din hverdag lettere. Hos Euronics har vi samlet et alsidigt udvalg af brede sortiment, så alle har mulighed for at finde lige netop dét produkt, de er på udkig efter, og som passer til deres ønsker og behov. Det gælder for eksempel Miele støvsuger, vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler, køleskabe, ovn, emhætte, komfur, kogeplade og fryseskab.

Ét af de produkter, som virksomheden er særlig kendt for, er deres støvsugere, og det er bestemt ikke uden grund. Støvsugerne er alle fremstillet med en række forskellige funktioner og specifikationer, som gør din støvsugning både hurtig og effektiv. Det behøver ikke være kedeligt at støvsuge!

Med Miele Comfort C3 Powerline får du blandt andet en støjoptimeret motor og en integreret lydisolering, der sikrer dig en støjsvag maskine. Støvsugeren er endvidere beskyttet mod overophedning, og en møbelbeskyttelseskant af kunststof hele vejen rundt beskytter både støvsugeren og dine møbler. Støvsugeren kan let indstilles til den ønskede arbejdshøjde, så støvsugningen bliver så skånsom og behagelig som overhovedet mulig.

Få 4 års garanti på din nye vaskemaskine

Til trods for Mieles afprøvning af produkternes levetid, giver vi hos Euronics vores kunder 4 års garanti med i købet af udvalgte produkter. Det gælder eksempelvis visse vaskemaskiner fra Miele, heriblandt WKS130NDS, som er en yderst energivenlig maskine. Det skyldes blandt andet en automatisk registrering af vandmængden, så vandtilførslen bliver meget præcis. Herudover er det grundet en moderne og effektiv vasketeknologi muligt at vaske ved blot 20 grader eller i koldt vand, hvilket ligeledes er energibesparende. Du finder de udvalgte produkter og de øvrige produkter fra Miele i vores webshop eller i din lokale butik.