Massekogeplader

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Siemens ET130501

  • Antal kogefelter: 4
  • Ramme: Stål
  • Produkt Bredde (cm): 58
  • Produkt Dybde (cm): 51
  • Produkt Højde (cm): 8.5
2185,-
Leveringstid: Få på eksternt lager, levering 1-3 hverdage

Tilbudsavis

Styrtende gode tilbud! Ved aktuel tilbudsavis kan du se tilbuddene her.

Hent avisen

Køb en massekogeplade billigt på euronics.dk

Køb din nye massekogeplade hos os

På euronics.dk har vi samlet et solidt udvalg af massekogeplader, så hvis du er på udkig efter et sådan produkt, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde lige netop dét, du søger, hos os. Vi har selv udvalgt alle produkterne i vores sortiment, og vi kan derfor stå hundrede inden for dem alle sammen og ved, at det er kvalitetsprodukter fra anerkendte og troværdige leverandører.

Prisniveauer, hvor alle kan være med

Vi ønsker ikke at udelukke nogle af kunder på grund af en pris, der er for høj til deres budget. Vi har i den forbindelse sørget for, at vores massekogeplader er at finde i forskellige prisintervaller og –niveauer, hvorved vi er sikre på, at alle kan være med og erhverve sig en kogeplade, der passer til deres ønsker og behov uden at skulle gå på kompromis grundet prisen.

Gratis levering og landsdækkende bytteservice

Som en del af vores gode handelsbetingelser får du altid gratis levering til kantsten med, når du køber en vare hos os. Leveringen er gratis uanset hvor i landet, du bor. Herudover følger desuden en landsdækkende bytteservice, som betyder, at du altid kan returnere dit produkt, hvis der mod forventning skulle opstå et behov herfor.

Få 4 års garanti med i købet

Ved køb af udvalgte produkter får du 4 års garanti med i købet. Hvis du ønsker et produkt med denne garanti, skal du blot kigge efter det lille 4 års garanti-logo, som alle de udvalgte produkter er udstyret med. Vi tilbyder garantien, da vi ønsker at arbejde sammen med procenter og leverandører, som er troværdige og til at stole på.