Konkurrencer

Vind Moccamaster KBGC972 AO-B

Vi udlodder i september måned 1 stk. Moccamaster KBGC972 AO-B til en vejl. værdi af 1.799,-.

Få fingre i en kaffemaskine fra et af markedets mest anerkendte mærker – Moccamaster. KBGC972 AO-B brygger ti kopper kaffe (1,25 L) på 6 minutter og man er sikret brugervenlighed, tidsløst design og kvalitet. Kaffemaskinen sørger for optimal bryggetemperatur og kan holde kaffen varm. Derudover har den auto-sluk indbygget samt indikator ved afkalkning. Med 5 års garanti på bryggeenheden og mulighed for 10 års garanti ved registrering er man sikret kaffeoplevelser i mange år.

Tilmeld dig herunder og vær med i konkurrencen:

Sådan tilmelder du dig: 

 

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at tilmelde dig vores nyhedsbrev ovenfor - så kan du blive den heldige vinder og samtidig nyde godt af disse fordele:

  • Automatisk deltagelse i konkurrencer om flotte præmier hver måned
  • Få spændende nyheder
  • Få eksklusive tilbud
  • Få tilbudsavisen direkte på din mail
  • Modtage gode tips
  • ...og meget mere

 

Vinderen trækkes d. 29 september 2017

Vinderen trækkes d. 29. september 2017 og vil blive offentliggjort her på siden samt kontaktet direkte på den angivne e-mailadresse. Præmierne kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer, og da varen leveres som en gratis præmie frafalder reklamationsretten.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til afmeld@euronics.dk eller ved at følge den vejledning for framelding, der fremgår af nyhedsbrevet.

Se betingelser for deltagelse i konkurrencen her

 

afsluttede konkurrencer