Dampovne

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Bosch CDG634BS1

11226,-
Leveringstid: Få på eksternt lager, levering 1-3 hverdage

Siemens CD634GBS1

  • Kapacitet Ovnrum: 38
  • Produkt Bredde (cm): 59,5
  • Produkt Dybde (cm): 54,8
  • Produkt Højde (cm): 45,5
9375,-
Leveringstid: Få på eksternt lager, levering 1-3 hverdage

Tilbudsavis

Styrtende gode tilbud! Ved aktuel tilbudsavis kan du se tilbuddene her.

Hent avisen

Køb en dampovn til lavpris på euronics.dk

Find din nye dampovn lige her

Måske er din gamle ovn stået af, eller måske har du bare lyst til at forkæle dig selv og din familie med en ny, lækker dampovn. Uanset hvad finder du på euronics.dk et stort udvalg af lige netop denne type ovn, og der er derfor en god mulighed for, at du hos os kan finde dén dampovn, der passer dine behov og præferencer.

En dampovn til enhver smag og ethvert behov

Det store udvalg betyder desuden, at vi er sikre på, at vi præsenterer noget for enhver smag hvad angår design. Vores dampovne har alle flotte og spændende udformninger og designs, som kan være med til at sætte et flot præg på din indretning. Herudover er ovnene forskellige i forhold til betjeningsmuligheder, ovnrumsvolumen, energiklasse, programmer, funktioner og så videre.

Vi har de bedste handelsbetingelser

Når du handler hos os, er du garanteret de bedste handelsbetingelser. En del af disse indbefatter for eksempel en altid gratis levering til kantsten uanset hvor i landet, du befinder dig og har bopæl. Vi forsøger hele tiden at optimere vores vilkår, så du som kunde får en så behagelig og god oplevelse ved at handle på euronics.dk som overhovedet muligt.

Besøg din lokale Euronics butik

Foruden at handle på vores webshop har du endvidere mulighed for at besøge vores fysiske butikker, som er fordelt 25 steder i hele landet. Der er derfor stor sandsynlighed for, at der ligger en butik tæt på dig. I butikkerne kan du se de forskellige produkter i virkeligheden og få en snak ansigt-til-ansigt med én af de kvalificerede medarbejdere, der er at finde i alle butikker.