Apple

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Apple MA132ZM/A

 • Mærke: Apple
770,-
Leveringstid: Udsolgt, kontakt kundeservice

Apple MA591ZM/C

 • Til synkronisering og opladning
 • Passer til iPhone 4/4S
 • L: 1 meter
159,-
Leveringstid: Udsolgt, kontakt kundeservice

Apple MA687ZM/A

 • Mærke: Apple
230,-
Leveringstid: Udsolgt, kontakt kundeservice

Apple MC003ZM/A

 • Mærke: Apple
159,-
Leveringstid: Udsolgt, kontakt kundeservice

Apple MC414Z/A

 • Trådløs router
 • Del med både Mac, iPhone og iPad
 • Kan tilsluttes en printer
849,-
Leveringstid: Udsolgt, kontakt kundeservice

Apple MC461ZM/A

 • Til MacBook og MacBook Pro 13"
749,-
Leveringstid: På eksternt lager, levering 1-4 hverdage

Apple MC556ZM/B

 • Til MacBook Pro 15.4" og 17"
 • Magnetisk stik
749,-
Leveringstid: På eksternt lager, levering 1-4 hverdage

Apple MC747ZM/A

 • Til MacBook Air fra før medio 2012
749,-
Leveringstid: På eksternt lager, levering 1-4 hverdage

Køb produkter fra Apple, der er miljøbevidste

Apple producerer årligt et væld af produkter, hvilket uden tvivl har stor indvirkning på det omgivende miljø. Virksomheden er dog bevidste om denne påvirkning, og de arbejder hele tiden på at finde løsninger, der kan mindske deres CO2-belastning. En målrettet indsats har betydet, at Apples CO2-udledning pr. produkt er faldet siden 2011, hvilket blandt andet skyldes løsninger, hvor energi og materialer anvendes på en mere effektiv måde, og hvor energien kommer fra mere bæredygtige kilder.

I forlængelse heraf har Apple en mission om at gøre verden til et bedre sted og har i den forbindelse indgået et samarbejde med ”The Conversation Fund”, hvor målet er at skabe og beskytte den type af skove, som virksomheden bruger til sin emballage. Ét af tiltagene er et etableringen af et solcelleanlæg i Kina, som skal kompensere for den store mængde energi, Apple anvender på sine kontorer og i butikkerne.

Apple har endvidere fokus rettet mod de anvendte stoffer i elektronikbranchen, som kan være skadelige for både mennesket og miljøet. Virksomheden har i den forbindelse en klar vision, som går ud på, at alle, der monterer, bruger og genbruger et Apple-produkt, skal kunne gøre det risikofrit og med en klar vished om sikkerhed. Fremstillingen af produkterne sker således mere bæredygtigt og giftstofferne er reduceret og fjernet.

En tynd og let iPad med stor power

Ét af de mest populære produkter i Apples store sortiment er deres iPad. En iPad er både tynd og let, hvilket gør den yderst transportabel. Til trods for den lille størrelse er den dog særdeles powerful og er et rigtig gavnligt produkt i en række forskellige henseender. For eksempel er en iPad Air 2 udstyret med A8X-processor, som er den samme, der er at finde i stationære computere. Den har desuden en batteritid på 10 timer, som betyder, at du ikke skal bekymre dig om opladningsmuligheder og uden problemer kan medbringe den en hel dag på farten.

Det unikke ved en iPad er de mange forskellige funktioner, som er samlet i ét enkelt produkt. Den kan eksempelvis både bruges på arbejdet, i skolen, til at optage videoer og tage billeder, til surfing på internettet, til spil og film, underholdning og meget mere. Mulighederne er næsten uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Euronics har Apple-produkter til de specifikke behov

Apple er uden tvivl et af de førende brands på markedet hvad angår både teknologi og design. De formår gang på gang at udvikle og skabe produkter, som forbrugerne står i kø for at få fingrene i. Kendetegnende for virksomheden er blandt andet deres unikke evne til konstant at videreudvikle og forbedre deres produkter med innovative og nytænkende teknologier og funktioner, som giver og sikre brugerne en fantastisk brugervenlighed og funktionalitet.

Hos Euronics finder du et bredt og varieret udvalg af produkter fra Apples sortiment. Hvad enten du mangler Apple tv, Macbook, headset, ipad eller noget helt andet, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde det produkt, der passer til lige netop dine ønsker og behov hos os.